Uggs Australia alternatieven

uggsIk ben een groot liefhebber van uggs. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ze niet erg charmant staan. Ze zijn nu eenmaal behoorlijk lomp. Zijn er goede alternatieven voor uggs?

Toch draag ik ze. Ze zijn namelijk de enige laarzen die ik kan dragen zonder sokken, en mét warme voeten! Maar omdat ze alom verguisd worden, en uitgemaakt voor 'dure pantoffels' , zoek ik elke winter weer naar goede alternatieven voor uggs. En met alternatieven voor uggs bedoel ik het volgende:

Een warme laars waar je de hele winter met blote voeten in kunt lopen, zonder dat je voeten koud worden!

Tot dusver is mijn zoektocht naar alternatieven voor uggs zwaar mislukt! En dat ging ten koste van mijn portemonnee. Gelukkig kon ik de mislukte alternatieven voor Uggs vaak nog wel weer verkopen op marktplaats en zo de schade beperken.

Mislukte alternatieven voor Uggs

  • Vorig jaar kocht ik een paar 'vachtlaarzen' van het merk Panama. Ze waren helemaal gevoerd, en ik had goede hoop. Maar ze hielden helaas mijn tenen niet warm. Gelukkig kon ik iemand op marktplaats er blij mee maken.
  • Een ander jaar kocht ik laarzen die gevoerd waren met wol! 'Dit moet hem worden,' dacht ik bij mezelf. Want zijn Uggs immers ook niet gevoerd met wol? Nou dan. Kan niet missen. Maar ook deze alternatieven voor uggs haalden het niet bij de warmte van uggs. Ik had gewoon wéér koude voeten.
  • Toen vond ik op marktplaats wat ik dacht de ultieme oplossing: een prachtige leren cowboy laars ván het merk Uggs Australia én helemaal gevoerd met wol! Het was inderdaad een mooie laars, dat wel. Maar opnieuw: koude voeten!

Conclusie: vachtlaarzen en met wol gevoerde laarzen zijn niet een goed alternatief voor Uggs. Voor mij in ieder geval niet, want ik kreeg er nog steeds koude voeten in.

Alternatieven voor uggs van Uggs Australia

Er zijn ook veel mensen op zoek naar goedkope alternatieven voor uggs van het merk UGGS AUSTRALIA. Zij zoeken dus geen alternatief voor de lompe laars, maar een goedkopere variant! UGGS AUSTRALIA heeft uggs eigenlijk op de kaart gezet. Vaak worden uggs alleen maar 'echt' genoemd als ze van dit merk zijn. Maar uggs zijn een bepaald soort laars, niet een merk!

Als je goedkope alternatieven voor Uggs Australia zoekt, dan zijn er best veel mogelijkheden. Onderstaande merken heb ik geprobeerd en besproken! Behalve de Bearpaw Uggs.

Wie heeft de gouden tip voor een warme winterlaars waar je géén sokken in hoeft te dragen, en waar je toch warme voeten in houdt? Ik weet dat ze bestaan en ze heten Uggs! Maar ik zoek dus een goed alternatief!

Geef een reactie