Uggs zool met profiel

uggs zool

Eén van de redenen dat ik mijn Bailey Bow uggs met strikken aan de achterkant wilde vervangen waren de gladde Uggs zolen. De Uggs zool onder de Bailey Bow Uggs had toch al niet zoveel profiel, maar door intensief dragen was de zool nog gladder geworden.

Het materiaal van Uggs zolen is overigens rubber.

Uggs zool Bailey Bow

Hieronder zie je een foto van mijn Uggs zolen:

En ik had al een paar keer een ongewilde sliding gemaakt in onze tuin omdat het gras nat was. En als ik ons hondje Trixie uitliet in de modderige zandweg, moest ik heel voorzichtig lopen omdat ik anders uitgleed door de gladde Uggs zolen.

Uggs zool met profiel gezocht

Eén van mijn criteria bij de aanschaf van nieuwe Uggs was een Uggs zool met profiel.  En ik heb deze Uggs via Vinted gevonden!

En hieronder een close-up van de Uggs zool:

uggs zool

Zoals je ziet heeft deze Uggs zool veel meer profiel dan mijn 'gewone' Uggs. Dat maakt ze voor mij ideaal. De andere Uggs hielden mijn voeten heerlijk warm, maar bij sneeuw en ijzel waren ze niet handig. Dat is bij deze hopelijk anders.

Uggs met profielzool kopen?

Deze Uggs met een profielzool worden op ugg.com verkocht onder de noemer Dames Essential Short Uggs. Nieuw kosten ze 229,95. Ik betaalde er 46 euro voor op Vinted.

Dames Essential Short Uggs

Ik kocht ze in mijn normale maat: 38. Hoewel ze goed zitten, vind ik ze wel een klein beetje ruim. Ik denk dat als ik ze in de winkel had gepast, ik maat 37,5 had gekocht. Nu heb ik er een schapenvacht zooltje in gelegd, en dat is ook prima.

Hieronder een foto van bovenaf:

Dames Essential Short uggs

De achterkant:

Dus ik zou zeggen: de Dames Essential Short Uggs met grove zool zijn redelijk 'true to size' maar vallen wel een klein beetje ruim. Maar gelukkig niet zo ruim dat ze een miskoop zijn, want ik draag ze met veel plezier.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie