No stress uggs

no stress uggs
Ik wil zoveel mogelijk product reviews van verschillende soorten uggs, oftwel sheepskin boots, verzamelen.

Maar ja, ik heb niet genoeg geld om ze allemaal te kopen! Dus wat doe je dan? Dan pas je ze gewoon in de winkel, loopt er een stuk op, en maakt er foto's van! Dat heb ik gedaan met de uggs van het merk No Stress bij de V&D.

Uggs van No Stress doen hun naam eer aan: ze zijn ugly

Laat me beginnen om te zeggen dat ik de uggs van No Stress lelijk vindt. Ik weet dat veel mensen uggs lelijk vinden, maar ik vind Whooga Uggs best meevallen. Maar de uggs van No Stress vind ik ook echt niet mooi. Ze hebben zo'n rare neus: niet vierkant, maar ook niet echt rond. Het is alsof de makers maar niet konden beslissen: kiezen we voor een ronde of een vierkante neus? Met als resultaat neuzen in een identiteitscrisis. Bovendien zitten No Stress Uggs slordig rondom de enkel.

Uggs van No Stress: hoe zien ze eruit?

Ik draag in gewone schoenen een maat 38, en paste daarom de uggs van No Stress ook in maat 38. De maat klopt weliswaar, maar de schoenen zitten vrij wijd rondom de enkels, waardoor ze wat slordig lijken. De zool is donker, en contrasteert daardoor behoorlijk met de chestnut kleur van de uggs. Dat vind ik één van de nadelen van de uggs van het merk No Stress. Ik vind het mooier als de zool niet zo opvalt.

Complimenten voor de profielzool van deze uggs

Een enorm pluspunt van de No Stress uggs vind ik de zool! Terwijl ik met mijn Whooga Uggs bij gladheid zelfs al onderuit ga als ik gewoon stil sta (echt waar!), denk ik dat je daar met de profielzolen van de uggs van No Stress niet bang voor hoeft te zijn. Complimenten dus voor de uitstekende zool.

Wat is het verhaal van de uggs van No Stress?

Ik heb me rot gezocht naar informatie over de makers van deze uggs, maar kan geen producent/fabrikant vinden. De meeste uggs merken hebben een eigen website waarin ze informatie geven over hun product. Ik weet niet waarom de makers van de No Stress uggs dat niet hebben gedaan.

Met moeite vond ik enige algemene informatie over het merk No Stress op intreza.nl, een online schoenenwinkel.

Over het merk No Stress

NO STRESS schoenen zijn speciaal gemaakt voor mannen en vrouwen met een actief leven. En in dat bestaan wil je natuurlijk niet gestoord worden door je schoenen. NO STRESS is een schoenenmerk in de categorie ‘comfortabel’, maar er is een groot onderscheidend vermogen dat de NO STRESS schoenen zo uniek maakt.

Over de NO STRESS collectie
De damesschoenen zijn namelijk naast comfortabel ook nog eens modieus, vrouwelijk en elegant. Voor heren geldt dat de schoenen een mannelijke en relaxte uitstraling hebben. De hoge mate van comfort is te danken aan het wegnemen van zoveel mogelijk drukpunten. De afwerking van de natuurlijke, kwalitatieve en ademende materialen is zo soepel mogelijk gehouden. Ook hebben je NO STRESS schoenen een aanpassend vermogen en bieden je op alle plaatsen ondersteuning waar je het nodig hebt. En alsof dit allemaal nog niet genoeg is: duurzaamheid is nog zo’n goed streven dat in het bloed zit van dit relaxte schoenenmerk.

Conclusie

Voor mij zijn de uggs van No Stress een stap te ver. Ze zitten op zich wel lekker, maar ze zijn net een slag lomper dan bijvoorbeeld mijn Whooga Uggs. Omdat er geen informatie over te vinden is, en ze ook nergens online verkocht worden denk ik dat ze uit een oude collectie komen. Dat verklaart ook waarom ze bij de V&D zo enorm afgeprijsd worden verkocht.

Oorspronkelijk kostten ze maar liefst 169,95. Daarna 99,92 en nu zijn ze bij de V&D te koop voor maar 49,95! Ze zijn dus wel een enorm koopje!

Hieronder een foto van bovenaf genomen: de sheepskin wol is weliswaar dik, maar haalt het niet bij de zeker 5 cm wol van de Whooga Uggs.

Wie draagt er uggs, en vindt het leuk een review te schrijven, en helpt mij zo om zoveel mogelijk uggs te bespreken?

Geef een reactie