Uggs Abree

uggs abree

 

Als ik ergens naartoe ga, dan vind ik mijn 'gewone' uggs doorgaans niet zo netjes staan. Daarom kocht ik een paar Uggs Abree!

Dat zijn Uggs, maar dan net iets netter en minder lomp dan de gewone Uggs. Ze hebben bijvoorbeeld zelfs een rits!

Uggs Abree ervaringen: waarom ik ze kocht

Als ik ergens naartoe ging dan deed ik noodgedwongen mijn 'nette' laarzen aan. Dat zijn een paar leuke cowboy laarzen. Maar ze hebben twee nadelen:

  • Ze dwingen me om sokken aan te doen.
  • Ze lopen niet zo lekker als uggs.
Dus toen ik op een dag de Uggs Abree zag kon ik de verleiding niet weerstaan. Want hier was nou eens een paar laarzen dat én lekker zat én sokken overbodig maakte.

Uggs Abree kopen bij MandMdirect

Via beslist.nl kwam ik uit bij MandMdirect waar deze uggs het goedkoopst waren. Een beetje spannend vond ik het wel, want er is altijd de zorg dat je een paar nep Uggs krijgt of dat ze gewoon nooit bezorgd worden. Maar ik had de voorwaarden goed gelezen, en het klonk betrouwbaar.

Ik betaalde 155,95 voor mijn Uggs Abree en bespaarde 168 euro op de adviesprijs.

De bestelling van de Uggs bij MandMdirect plaatste ik op 8 januari en ze kwamen op 28 januari aan. Het duurde dus wel even, en begon net ongerust te worden, maar het kwam dus goed.

Uggs Abree: mijn ervaringen

Mijn grootste zorg was dat ik een paar nep Uggs zou krijgen, maar de doos zag er meteen al geruststellend uit. En nadat ik hem uitgepakt verdween alle bezorgdheid. Dit waren echte Uggs abree!
Hieronder foto's van mijn Abree uggs:
uggs abree

 

 
Hoe vallen Uggs Abree? True to size!

Ik kocht de Uggs Abree in maat 5,5 oftewel 38,5. Normaal draag ik maat 38. Toen ik de Uggs voor het eerst aandeed, zaten ze vrij strak. Maar ik weet inmiddels uit ervaring dat dit geen probleem is. Het is juist wel goed als ze in het begin aan de strakke kant zitten, want de schapenvacht wordt platter in het dragen.
Voor mensen die zich afvragen: Hoe vallen de Uggs abree zou ik dus zeggen: ze zijn true to size zoals dat heet.

Mijn conclusie over de Uggs Abree

Ik ben er superblij mee! Ze zijn alles wat ik ervan hoopte: ze zitten heerlijk warm, maken sokken overbodig, maar ogen een stuk netter dan bijvoorbeeld mijn Bearpaw laarzen die er toch al een beetje afgetrapt en lomp uitzien.

Praktische informatie over deze schapenvacht laarzen

Op de officiële Uggs Australia website kon ik alleen de korte versie van deze schapenvacht laarzen met rits vinden, en dan ook nog eens alleen in maat 43. De prijs van de korte versie is daar 153,99. Korte laarzen zijn doorgaans goedkoper dan de hogere versie.
Ik betaalde dus 155,95 voor mijn laarzen bij MandMdirect.
Houd rekening met een wat langere levertijd, maar dan heb je ook wat.

Geef een reactie