Snow uggs

snow uggs

Snow laarzen kopen is een budgetvriendelijke manier om een paar echte schapenvacht laarzen te bemachtigen.

Inmiddels twee jaar geleden koos ik voor Snow laarzen kopen. Ik deed dat omdat Snow uggs relatief goedkoop zijn.

Vervolgens liet ik ze lange tijd in een doos in de kast liggen, omdat ik mijn Uggs Bailey Bow mooier vond.

Maar na ruim een jaar intensief dragen krijg ik van de Australia Uggs enorme jeuk aan mijn onderbeen. Ik weet niet wat dat is, maar het is net alsof ik een allergie ontwikkel.

Dat was de aanleiding om mijn Snow uggs uit de kast te trekken.

En ik moet zeggen: ik ben aangenaam verrast.

Snow laarzen kopen

Net als de 'officiële' uggs van Uggs Australia zijn de uggs van Snow van echte schapenwol. De reden dat ze dus zoveel goedkoper zijn is niet de kwaliteit of het materiaal. Je betaalt simpelweg niet zoveel geld voor het merk.

Ter vergelijking, onderstaande uggs van Uggs Australia kosten bijna 300,-:

Uggs Australia

Mijn Snow uggs

Mijn Snow uggs zijn vanaf de zool 32 centimeter hoog. Dat maakt ze een stuk hoger dan mijn uggs Bailey Bow. Hoewel ik aan die hoogte even moest wennen, is het eigenlijk wel fijn. Nu is het nog een groter stuk van mijn been behaaglijk warm! Zeker omdat ik zoveel mogelijk leggings en panty's mijd, maar wel rokken draag, zijn iets hogere laarzen handig.

Loopcomfort is uitstekend

De Snow uggs zitten gelukkig ook heel fijn. Ik heb wel eens uggs gehad die heel zwaar liepen, alsof ik door dikke lagen sneeuw ploeterde bij elke stap. Maar de Snow uggs zitten en lopen prima.

Hieronder een foto van de zolen. Zoals je ziet zit er niet veel profiel op, dus ik denk dat ze bij gladheid wel glibberig zullen zijn.

Zolen

Snow uggs: knopen achterkant laten snel los

Aan de achterkant hebben ze een knoop en een elastiek. Na ongeveer 4 weken dragen ben ik al zo'n knoop verloren. Die zaten er dus niet al te stevig aan. Maar het maakt me niet zoveel uit, want dat deel van de laars zit toch onder mijn rok. Maar als je bijvoorbeeld je skinny jeans in je uggs draagt is dit wel vervelend.

De achterkant:

snow laarzen kopen

Van bovenaf:

snow laarzen kopen

Mijn conclusie over Snow uggs kopen

Ik was een beetje huiverig voor uggs van Snow. Niet voor niets liet ik ze bijna twee jaar in mijn kast liggen... Maar ik ben blij verrast. Ze zitten heerlijk, lopen prima en zijn budgetvriendelijk.

Voor iedereen die uggs zoekt, maar niet zoveel geld wil betalen als voor Uggs Australia kan ik Snow laarzen kopen zeker aanraden.

Ik geef ze een 9! Eén punt aftrek voor het verlies van de knopen.

Snow uggs waar te koop?

Ik kocht mijn Snow laarzen via eBay.

Geef een reactie