Uggs via Vinted: omdat het leven te rottig is voor koude voeten

uggs via vinted

Ik heb 'nieuwe' Uggs van Uggs Australia via Vinted!

Al jaren draag ik Uggs van Uggs Australia, als ik geen Birkenstocks of ballerina's draag. Uggs blijken namelijk de enige laarzen te zijn die mijn voeten warm houden.

Dus ondanks diverse pogingen om af te kicken van dit lompe schoeisel, kom ik er telkens weer bij terug. Zoals ik in de titel al schreef:

'Het leven is simpelweg te moeilijk om ook nog eens koude voeten te hebben.'

Uggs hartstikke versleten

Maar als je schoenen dag in dag uit draagt, dan slijten ze. En helaas waren mijn Bailey Bow Uggs die ik kocht met korting met behulp van mijn Bijenkorf punten helemaal afgetrapt. Sterker nog, laatst maakte ik bijna een sliding in ons gazon omdat ik 'even snel' wat in de groene container wilde gooien. Daar waren de inmiddels spekgladde zolen niet meer op berekend.

Zuchtend besloot ik dat ik nieuwe Uggs moest kopen.

Maar die krengen zijn zo duur.

Ze kosten rond de 200 euro, en de Bijenkorfkaart waarmee ik korting kon krijgen is opgeheven. Bovendien spoken steeds de horrorverhalen door mijn hoofd dat uggs gemaakt worden van binnenstebuiten gekeerde lammetjes!

Echt vreselijk.

Daarom besloot ik Uggs via Vinted te zoeken. Dat is én goedkoper, en ik draag niet bij aan nieuw leed van die lammetjes.

Uggs via Vinted gevonden!

Op Vinted wemelde het van de Uggs. Maar omdat ik voor een dubbeltje op de eerste rang wilde zitten, vielen de meesten af. Die kosten bijvoorbeeld nog steeds 150 euro. Uiteindelijk heb ik voor 46 een paar 'nieuwe' Uggs kunnen kopen! Bijkomend voordeel is dat deze een 'grove zool' hebben.

Zo hoop ik in de toekomst ongewenste slidings te voorkomen.

Ik ben helemaal blij, en mijn voeten zijn heerlijk warm.

Wist je dat ze soms bij de Lidl uggs verkopen?!

Hoe houd jij jouw voeten warm?

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie