Uggs Love From Australia

Uggs van Love from australia
Er zijn eigenlijk best veel fabrikanten die Uggs maken, oftewel sheepskin laarzen produceren. Zoals bovenstaande Uggs Love from Australia.

Uggs merken

Om maar eens een paar merken te noemen: Koolaburra, Emu, Bearpaw, Ugg Australia, Sheepland, Jumbo, NZNature, Whooga Uggs, Celtic Sheepskin, Love from Australia, en Kiwi Sheepskin.
Van deze reeks heb ik ervaring met Whooga, Emu, Sheepland, NZNature en LFA.

uggs love from australia

Daarbij staan de Uggs van Love From Australia voor een wat modieuzere versie met een twist. En toen ik de LFA Gemini Uggs zag was ik op slag verliefd! Ze ogen heel romantisch met linten, die achterop eindigen in een strik. Ik kocht ze op ebay.co.uk voor 75 pond, en betaalde nog eens 15 pond verzendkosten. Dat bracht het totaal op zo'n 107 euro. Eigenlijk toch wel erg duur...

De laarzen arriveerden vrij snel uit Engeland, en toen ik ze uitpakte ging mijn hart sneller kloppen, want ze zagen er prachtig uit. Ik besloot ze meteen aan te doen, want ik moest toch even een boodschap doen bij de buurtsuper, wat vijf minuten lopen is.

Uggs love from australia: niet geschikt

Helaas bleek toen dat dit model niet geschikt is voor mij, want de ik kreeg heel snel blaren op mijn hiel. Een bekend verwijt voor Uggs is dat mensen ze scheef aflopen, en dat de hiel niet goed verstevigd is. Dat is bij de LFA Gemini Uggs dus beslist niet het geval. Sterker nog: de hiel was zo stevig, dat ik er blaren van kreeg!

Inmiddels heb ik er iemand anders blij meegemaakt, die minder overgevoelige hielen heeft.

Conclusie over deze Uggs love from australia

De Gemini Uggs van Love From Australia zijn prachtig om te zien, en zijn uitstekend verstevigd op de hiel. Wel voelden ze wat minder weelderig dan mijn Uggs van NZNature. Ik kocht ze in maat 38, en ze zaten krap/goed. Deze Uggs vallen eerder klein uit dan groot, maar gezien het feit dat je ze altijd nog een beetje moet inlopen, kun je met maat 38 denk ik inderdaad het beste maat 38 kopen.

Helaas bestaat dit merk inmiddels niet meer.

Geef een reactie